top of page

Om Göthes Teknik

Göthes Teknik verkar inom affärsområdet Industri och marknadsför teknikprodukter till professionella kunder, främst inom verkstadsindustri. Teknikprodukterna består främst av fästelement, skärande verktyg, hållande verktyg, handverktyg samt slipmaterial.

Tillsammans skapar vi framtid

Ett samarbete som präglas av öppenhet och långsiktighet ger grogrund för utveckling och tillväxt. Som grossist och varuförsörjare vill vi på Göthes Teknik vara kittet i hela din varuleverans. Förutom att vi på utsatt tid levererar den produkt du förväntar dig kan du lita på att vi har kännedom om vad marknaden erbjuder.

Kanske har du önskemål om något specifikt och vill att vi ska titta på varuförsörjningsprocessen - vad det kostar att få in produkten, lagerhållning och utpris. En öppen dialog är grunden för nya alternativ och möjligheter.

Det som är unikt och kännetecknar vårt företag är medarbetarna. Deras kunskap, tekniska kompetens och personliga egenskaper ger förutsättningar för att tillsammans med dig skapa en spännande och givande framtid.

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page